Neo Duel Academy
Welcome Neo Duelist!


Let's create the First Duel Academy in Indonesia and Gather all Indonesian Duelist from all around the world!
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 replay-replay bingung

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rorikon
Newbie


Posts : 29
Join date : 2010-03-31
Age : 20
Location : dormless lurker

PostSubject: replay-replay bingung   Tue Apr 06, 2010 9:21 pm

misal saya nyerang monster face-down musuh, ternyata ryko dan efeknya diaktifkan, trus kalau ryko di divine wrath terjadi replay nggak ?

trus kalau saya nyerang lumina musuh pake stardust assault mode, nah pas damage step lawan buang honest. stardust assault boleh negate kan ? trus luminanya hancur karena battle nggak ?
Back to top Go down
View user profile
-Sankarea Ciel-
Administrator
Administrator


Posts : 1269
Join date : 2010-03-30
Age : 22
Location : Hidden chamber inside BRD

PostSubject: Re: replay-replay bingung   Tue Apr 06, 2010 9:34 pm

yang ke 1: Ryko di serang dalam posisi def ya? ngak replay battle. . soalnya ini udah masuk ke dammage step. .

ke 2: di honest bisa di negate SDA. . ini sama di dammage step, SDA langsung ilang, LUmina tentram di field alias ngak hancur..

_________________


"Miracle don`t exist in the world. The only things that exist are coincidence and inevitabilities."

Back to top Go down
View user profile
Kuchinashi
Pro Duelist
Pro Duelist


Posts : 266
Join date : 2010-03-26
Age : 25
Location : Hawaii With My Harem

PostSubject: Re: replay-replay bingung   Tue Apr 06, 2010 9:58 pm

sudah terjawab tuh haha,tp klo Honest aktif d damage Calculation SDA g bs negate...

Sebab Ruling Stardust dan SDA sama efek na cmn bs jln pas Damage Step...
Back to top Go down
View user profile
CherryBlossom
Pro Duelist
Pro Duelist


Posts : 340
Join date : 2010-04-10
Age : 20
Location : The World That Never Was

PostSubject: Re: replay-replay bingung   Sun Apr 18, 2010 3:51 am

ih ...
gue duel ama siapa tuh lupa namanya....
decknya 60
trus suka abuse effect(ga ngerti bhs inggris dia)....
gue kadang2 suka abuse effect juga sih gara2 lupa...
tapi kalo ini paarah bgt abuse nya..

lol!
Back to top Go down
View user profile
King Kappa
Intermediate Duelist
Intermediate Duelist


Posts : 171
Join date : 2010-03-27
Age : 26
Location : Warnet, dood...

PostSubject: Re: replay-replay bingung   Sun Apr 18, 2010 6:58 pm

@azmilky
OoT. That has nothing to do with this thread.
Back to top Go down
View user profile
CherryBlossom
Pro Duelist
Pro Duelist


Posts : 340
Join date : 2010-04-10
Age : 20
Location : The World That Never Was

PostSubject: Re: replay-replay bingung   Sun Apr 18, 2010 7:34 pm

^
im sorry..
hehe..
Back to top Go down
View user profile
Kuchinashi
Pro Duelist
Pro Duelist


Posts : 266
Join date : 2010-03-26
Age : 25
Location : Hawaii With My Harem

PostSubject: Re: replay-replay bingung   Sun Apr 18, 2010 9:04 pm

^
gpp,spam aj lol
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: replay-replay bingung   Today at 12:45 pm

Back to top Go down
 
replay-replay bingung
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Cards resulting in a replay
» [DEV\YGoPro]Replay Database
» Mark Mcgwire Collection for sale 400+ cards 7% BV for CBA Members (allcards sold)
» Q Regarding replay issue. book of moon and mirror force~
» New Musical: Sailor Moon ~Petite Etrangere~

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Neo Duel Academy :: Ruling Room-
Jump to: